Пташка під простоквашою

ДРУГІ СТРАВИ
603 Пташка під простоквашою
Фото - Пташка під простоквашою
інгредієнти:
  • Філе куряче (грудка або стегенце) 500 г
  • Тісто листкове 300 г
  • Сир адигейський 100 г
  • Часник 1 зуб.
  • Зелень (кріп, петрушка)
  • Соус (сметана, майонез або нежирний йогурт)

М'ясо відбити, посолити, поперчити.

Нарізану зелень змішати із сиром, часником і сметаною. Додати сіль, перець. Отриману суміш викласти на м'ясо. М'ясо згорнути рулетом.

фото Листкове тісто розкотити, викласти нарубану зелень, змішану зі сметаною.

Зверху покласти м'ясний рулет, краї защипати. Випікати в духовці при температурі 140 градусів 30 хвилин.

Подавати зі сметаною, майонезом або нежирним йогуртом.

http://recepti.biz.uaРецепты и советы. Кулинарные рецепты

Соус из хрена и помидорПроизводство соусов

Рецепты панакоты с фотоЛучшие Рецепты от Лучших поваров! Пошагово. Онлайн. Смотрите в один клик

http://recepti.biz.ua салат морепродуктов рецепт

Куриная печень рецепты. Печень рецепты приготовления.

ЗдесьСовременное искусство

Закупка рецепты - рецепты пошагово с фото. Рецепты для мультиварки, вкусно.

рецепт салата мимоза с фото

Ресторан Украинской кухни: украинская кухня.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter