Пташка під простоквашою
- Філе куряче (грудка або стегенце) 500 г
- Тісто листкове 300 г
- Сир адигейський 100 г
- Часник 1 зуб.
- Зелень (кріп, петрушка)
- Соус (сметана, майонез або нежирний йогурт)
М'ясо відбити, посолити, поперчити.
Нарізану зелень змішати із сиром, часником і сметаною. Додати сіль, перець. Отриману суміш викласти на м'ясо. М'ясо згорнути рулетом.
Листкове тісто розкотити, викласти нарубану зелень, змішану зі сметаною.
Зверху покласти м'ясний рулет, краї защипати. Випікати в духовці при температурі 140 градусів 30 хвилин.
Подавати зі сметаною, майонезом або нежирним йогуртом.
http://recepti.biz.uaРецепты и советы. Кулинарные рецепты
Соус из хрена и помидорПроизводство соусов
Рецепты панакоты с фотоЛучшие Рецепты от Лучших поваров! Пошагово. Онлайн. Смотрите в один клик
http://recepti.biz.ua салат морепродуктов рецепт
Куриная печень рецепты. Печень рецепты приготовления.
ЗдесьСовременное искусство
Закупка рецепты - рецепты пошагово с фото. Рецепты для мультиварки, вкусно.
Ресторан Украинской кухни: украинская кухня.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter