Пташині гнізда
- Шлунок курячий 500 г
- Гриби печериці (свіжі) 200 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Морква 1 шт.
- Вершки (молоко) 100 мл
- Олія соняшникова 4 ст.л.
- Спагеті 400 г
- Масло вершкове 50 г
- Сир твердий 200 г
- Сіль
Курячі шлуночки слід помити і почистити, якщо в цьому є необхідність.
Моркву натерти на тертці, цибулю порізати півкільцями і, разом з грибами, обсмажити на олії під кришкою 7-9 хвилин (спасерувати).
До пасерованих овочів додати підготовлені курячі шлунки, сіль і спеції, тушкувати на невеликому вогні з додаванням вершків 40-45 хвилин (вершки додати одночасно зі шлунками) під кришкою. У результаті, шлунки стануть м'якими.
Окремо відварити спагеті до готовності у підсоленій воді, злити воду і заправити вершковим маслом.
З'єднати інгредієнти разом і надати страві кінцевий вигляд.
Відварені спагеті викласти на деко у вигляді гнізда.
У середину накласти готові курячі шлунки з овочами.
Зверху посипати тертим сиром і поставити у розігріту духову шафу (170-180 градусів) на 10-15 хвилин.
Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепти холодних закусок з фото. Рецепты приготовления блюд.
Рецепт салата ветчина авокадо recepti.biz.ua
Избавьтесь от варикоза навсегда - рецепты рождество. Кулинарные рецепты.
Как приготовить вкусный шашлык: сальса рецепт с фото.
ЗдесьКулинарные рецепты. Рецепты и советы
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter