«Пташині гнізда»
- Серце (індиче) 900 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Вершки (20% жирності) 200 мл
- Олія рослинна
- Сир (твердий) 100 г
- Макаронні вироби (гнізда) 6 шт.
- Приправа (для птиці)
- Сіль
- Перець чорний
Із серця зрізати судини і зайвий жир, надати їм акуратну форму. Залити водою на 15 хвилин. Промити. У сковороду з невеликою кількістю олії покласти індичі серця. Смажити під кришкою на невеликому вогні (приблизно хвилин 40). Додати вогонь, відкрити кришку для випарювання рідини, помішувати.
Додати нарізану цибулю. Вогонь зменшити, смажити, помішуючи, щоб цибуля не пригоріла.
Посолити, поперчити, приправити, додати вершки. Тушкувати до загустіння соусу (хвилин 10).
Сир натерти на дрібній тертці.
У каструлю з киплячою і підсоленою водою опустити гнізда, зварити за інструкцією.
На тарілку викласти листя салату. Шумівкою вийняти зварене гніздо і покласти поверх листя.
У середину готового гнізда покласти кілька сердець округлою стороною вгору, щоб нагадувало пташині яйця.
Зверху посипати тертим сиром.
www.recepti.biz.uaЭнциклопедия советов в рубриках как сделать и как выбрать
Готовим вкусно - худеем легко: рецепты вкусных салатов. Рецепты простых салатов.
Рецепты потрясающих салатов - рецепты салаты. Любимые салаты на каждый день.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter