Пташине гніздо
- Шлунки курячі 500 г
- Гриби печериці (свіжі) 200 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Морква 1 шт.
- Молоко (вершки) 100 мл
- Олія соняшникова 4 ст.л.
- Спагеті (відварене) 400 г
- Масло вершкове 50 г
- Сир твердий 200 г
- Спеції
- Сіль
Курячі шлуночки помити і почистити.
Моркву натерти на тертці, цибулю порізати півкільцями і разом з грибами обсмажити на олії під кришкою 7-9 хвилин (спасерувати).
До спасерованих овочів додати підготовлені курячі шлунки, сіль і спеції і тушкувати на невеликому вогні з додаванням вершків 40-45 хвилин (вершки додати одночасно зі шлунками) під кришкою. У результаті шлунки стануть м'якими.
Окремо відварити спагеті до готовності в підсоленій воді, злити воду і заправити вершковим маслом.
З'єднати інгредієнти разом і додати страві кінцевий вигляд. Для цього відварене спагеті слід викласти на деко у вигляді гнізда.
У середину накласти готові курячі шлунки з овочами, зверху посипати тертим сиром і поставити в розігріту духову шафу (170-180 градусів) на 10-15 хвилин. Подавати зі свіжими помідорами й перцем.
recepti.biz Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Салат из ананаса рецепт с фото очень вкусныйМясных, фруктовых и экзотических салатов. Кулинарные рецепты
Маковый торт на заказ: маковый торт.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter