Псарокефтедес
659
інгредієнти:
- Пангасіус (біла риба, філе) 700 г
- Петрушка (свіжа) 0.33 пуч.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Яйце 2 шт.
- Вода 100 мл
- Пиво світле 100 мл
- Борошно пшеничне 2 скл.
- Сіль 1 ч.л.
- Перець чорний мелений 0.25 ч.л.
- Олія рослинна
Цибулю почистити і дрібно порізати.
Рибу порізати маленькими кубиками.
Всі інгредієнти для кляра (крім олії) змішати.
Додати до них рибу і цибулю.
Смажити на сковороді з олією, викладаючи столовою ложкою.
Суміш по густоті схожа на тісто для оладок, тому поставити поруч склянку або чашку з водою холодною і після кожного викладання оладка на сковорідку вмочати ложку у воду.
На гарнір подати рис, картопляне пюре або печену картоплю.
Вкуснейшие рецепты тут - рецепты украшения для тортов.
Кокосовые кексы рецепт с фото от высоцкойПошаговые рецепты c фото. Тысячи рецептов. Подробнее на сайте
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі