Пряний минтай з картоплею
- Минтай (філе) 600 г
- Картопля 400 г
- Яблуко (червоне) 3 шт.
- Цибуля червона 3 шт.
- Олія оливкова 6 ст.л.
- Цукор коричневий 1 ст.л.
- Оцет (винний) 3 ст.л.
- Сік яблучний 3 ст.л.
- Сік лимонний
- Петрушка 40 г
- Сухарі панірувальні (борошно)
- Перець чорний
- Сіль
- Молоко
Яблука, очистивши від насіння, нарізати скибочками, цибулю - півкільцями, з'єднати, обсмажити на олії, додати цукор, тушкувати доки не розплавиться цукор. Потім додати винний оцет, яблучний сік і тушкувати 15 хвилин.
Філе минтая нарізати брусками, посолити, поперчити, збризнути лимонним соком, посипати рубаною зеленню і охолодити у холодильнику 10 хвилин.
Підготовлене філе, видаливши зелень, запанірувати в борошні або сухарях і обсмажити на олії.
Картоплю відварити, посолити, додати молоко, зробити пюре. Хоча можна на гарнір подати рис.
При подачі у центр тарілки покласти рибне філе, навколо - картоплю і яблучний соус.
Рецепты салатов на любой вкус: мясные салаты рецепты. Вкусные рецепты для похудения.
Салат австрийский с консервойИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Рецепт Кекса В Мультиварке - кексы и маффины рецепты с фото.
Кухонные столы интернет магазин: страви до святкового столу. Стол! Жми.
Печенье за 15 минут в духовке с мимДетский интернет магазин / Печенье. Купите сейчас
Рецепты оригинальной Холодной закуски. Рецепты Холодных Рыбных закусок.
Потрясающе вкусный салат: салат з свинячим язиком.
Диета: рецепты для похудения - салат французский рецепт с фото. Готовим со вкусом.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter