Пряний горщик зі свининою й капустою під хлібною скоринкою
- Свинина (пісна, м´якоть) 500 г
- Капустa білоголова 400 г
- Слива (жовта) 100 г
- Цибуля ріпчаста 100 г
- Сир твердий 75 г
- Хліб (Бородинський) 150 г
- Сіль
- Коріандр (горошком)
- Кмин
- Суміш перців (мелена)
- Петрушка (зелень)
- Олія рослинна
- Яйце куряче 1 шт.
Свинину нарізати кубиками зі сторонами 2 см. Ріпчасту цибулю дрібно нарізати.
Обсмажити м'ясо і цибулю у невеликій кількості олії до золотистого кольору.
Капусту тонко нашаткувати.
Додати капусту до м'яса, посолити. Додати по щіпці суміш перців, коріандр і кмин.
Все перемішати, залишити на вогні хвилин на п'ять.
Додати до капусти і м'яса половинки жовтих слив. Зняти страву з вогню.
Перекласти все у порційні горщики, досить щільно утрамбувавши.
Для хлібної скоринки свіже куряче яйце злегка збовтати.
Бородинський хліб подрібнити в крихту за допомогою блендера.
Змішати яйце і хлібну крихту.
Перекласти хлібну крихту в горщики, розподіляючи по всій поверхні і також щільно утрамбовуючи.
Додати в горщики зелень петрушки.
Зверху посипати тертим сиром.
Не закриваючи кришками, відправити горщики у духовку на середній вогонь.
Через 45 хвилин подавати горщики до столу.
Купить кондитерку - конфеты карамель. Конфеты с логотипом компании.
Салат с креветками и омлетом рецепт с фотоКлассические и оригинальные рецепты салатов. Читай на
Салат парижскийПраздничные салаты. Меню на праздник. Читай на
www.recepti.biz.uaсалати з маринованими грибами
Рецепты греческой кухни с фотоИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Рецепты и советы
Черева для колбасок: колбаса домашняя без кишок. Домашнии Рецепты на любой вкус.
Приготовление пловаУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома
Парфюм и косметика в Duty Free: крем с манкой для торта. Крем для торта.
Рецепты для мультиварки, вкусно - рецепты пошагово с фото. Царь салатов! Чрезвычайно вкусно.
Яблочный штрудель из лаваша в духовкеяблочный штрудель
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter