Пряний гарбуз по-сицилійськи

ДРУГІ СТРАВИ
815 Пряний гарбуз по-сицилійськи
Фото - Пряний гарбуз по-сицилійськи
інгредієнти:
  • Гарбуз 1 кг
  • Олія
  • Часник
  • Цукор
  • Кориця
  • Оцет
  • Зелень м'яти
  • Перець

Пряна гарбуз по-сицилійськи інгредієнти

Пряна гарбуз по-сицилійськи Гарбуз очистити від шкірки і насіння, м'якоть нарізати довгими шматочками товщиною 1 см, кожну часточку розрізати навпіл.

фото Пряна гарбуз по-сицилійськи Олію розігріти у великій сковороді, обсмажити гарбуз з очищеним часником протягом 3 хвилин.

Як тільки часник потемніє, видалити його. Зняти сковороду з гарбузом з вогню, обережно злити зайвий жир.

Посипати гарбуз цукром і корицею, добре перемішати, влити оцет, додати зелень м'яти і перець за смаком.

Пряна гарбуз по-сицилійськи Гарбуз Накрити кришкою, дати настоятися не менше 15 хвилин.

Можна подавати до столу як в холодному, так і в гарячому вигляді.

Сборники Клипов (Рок, метал и тд: рецепти до нового року.

рецепты праздничных новогодних салатов

Готовим со вкусом: новые рецепты тортов с фото. Рецепты С Фото на любой вкус.

пирог со шпинатом и грибами

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter