Пряний гарбуз по-сицилійськи
815
інгредієнти:
- Гарбуз 1 кг
- Олія
- Часник
- Цукор
- Кориця
- Оцет
- Зелень м'яти
- Перець
Гарбуз очистити від шкірки і насіння, м'якоть нарізати довгими шматочками товщиною 1 см, кожну часточку розрізати навпіл.
Олію розігріти у великій сковороді, обсмажити гарбуз з очищеним часником протягом 3 хвилин.
Як тільки часник потемніє, видалити його. Зняти сковороду з гарбузом з вогню, обережно злити зайвий жир.
Посипати гарбуз цукром і корицею, добре перемішати, влити оцет, додати зелень м'яти і перець за смаком.
Накрити кришкою, дати настоятися не менше 15 хвилин.
Можна подавати до столу як в холодному, так і в гарячому вигляді.
Сборники Клипов (Рок, метал и тд: рецепти до нового року.
рецепты праздничных новогодних салатов
Готовим со вкусом: новые рецепты тортов с фото. Рецепты С Фото на любой вкус.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі