Пряні відбивні котлети "Гаучо"

ДРУГІ СТРАВИ
609 Пряні відбивні котлети "Гаучо"
Фото - Пряні відбивні котлети
інгредієнти:
  • Свинина (корейка) 5 шт.
  • Морква 1 шт.
  • Селера черешкова 300 г
  • Петрушка 1 пуч.
  • Цибуля зелeна 1 пуч.
  • Спеції (сіль, перець чорний)
  • Яйце 1 шт.
  • Олія рослинна
  • Цибуля ріпчаста 3 шт.
  • Помідор 1 шт.
  • Приправа

Пряні відбивні котлети Вимити м'ясо у холодній воді, обсушити, і в кожному шматку зробити гострим ножем надріз у вигляді кишені.

Шматочки можна трохи відбити.

Пряні відбивні котлети Селеру і моркву вимити, очистити, нарізати дрібними кубиками.

Злегка обсмажити на олії.

фото Пряні відбивні котлети Помідор, зелену цибулю, петрушку дрібно порізати і додати до овочів.

Тушкувати 5 хвилин.

Пряні відбивні котлети Овочеву суміш остудити, додати яйце і розмішати.

Пряні відбивні котлети М'ясо посолити, посипати чорним перцем і приправами. Шматочок м'яса розгорнути як книжку, наповнити овочевою сумішшю.


Пряні відбивні котлети Сковороду розігріти і обсмажити м'ясо із двох сторін, акуратно перевертаючи, щоб не розсипати начинку.

Пряні відбивні котлети Потім скласти на деко, полити соком, що утворився і довести до готовності у духовці.

Пряні відбивні котлети Ріпчасту цибулю почистити, нарізати півкільцями, обсмажити на олії.

Готове м'ясо викласти на тарілку, зверху викласти цибулю, посипати зеленню і подати зі свіжими овочами або салатом овочевим.

 

Рецепты приготовления в микроволновкеСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др

www.recepti.biz.ua самые лучшие кулинарные рецепты и сайты

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter