Пряні відбивні котлети "Гаучо"
- Свинина (корейка) 5 шт.
- Морква 1 шт.
- Селера черешкова 300 г
- Петрушка 1 пуч.
- Цибуля зелeна 1 пуч.
- Спеції (сіль, перець чорний)
- Яйце 1 шт.
- Олія рослинна
- Цибуля ріпчаста 3 шт.
- Помідор 1 шт.
- Приправа
Вимити м'ясо у холодній воді, обсушити, і в кожному шматку зробити гострим ножем надріз у вигляді кишені.
Шматочки можна трохи відбити.
Селеру і моркву вимити, очистити, нарізати дрібними кубиками.
Злегка обсмажити на олії.
Помідор, зелену цибулю, петрушку дрібно порізати і додати до овочів.
Тушкувати 5 хвилин.
Овочеву суміш остудити, додати яйце і розмішати.
М'ясо посолити, посипати чорним перцем і приправами. Шматочок м'яса розгорнути як книжку, наповнити овочевою сумішшю.
Сковороду розігріти і обсмажити м'ясо із двох сторін, акуратно перевертаючи, щоб не розсипати начинку.
Потім скласти на деко, полити соком, що утворився і довести до готовності у духовці.
Ріпчасту цибулю почистити, нарізати півкільцями, обсмажити на олії.
Готове м'ясо викласти на тарілку, зверху викласти цибулю, посипати зеленню і подати зі свіжими овочами або салатом овочевим.
Рецепты приготовления в микроволновкеСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
www.recepti.biz.ua самые лучшие кулинарные рецепты и сайты
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter