Пряні шніцелі із сирно-хлібною скоринкою
595
інгредієнти:
- Свинина (корейка, шніцель)
- Цибуля зелена
- Кріп
- Сир твердий 75 г
- Сухарі панірувальні
Свинні шніцелі відбити, посолити і обсмажити з двох сторін.
Зелену цибулю і кріп дрібно нарізати.
Твердий сир натерти на тертці, змішати із зеленню і панірувальними сухарями. Сухарів не повинно бути занадто багато.
Готові відбивні викласти у форму, на кожну відбивну викласти - сирно-хлібну суміш.
Запекти в духовці до утворення рум'яної скоринки. Зазвичай це займає не більше 5-7 хвилин.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі