Пряні ніжки
- Гомілка куряча 6 шт.
- Кефір 200 мл
- Борошно 150 г
- Паприка солодка (мелена) 1 ст.л.
- Розмарин (свіжий) 1 ст.л.
- Спеції (сіль, перець)
- Олія рослинна
Замаринувати курячі ніжки у кефірі з додаванням 1 ч. л. солі (від 1 години до 6).
У тарілці перемішати борошно, паприку, 1 ч. л. солі і дрібно нарізані гілочки розмарину. Можна додати перець мелений.
Обваляти замариновані ніжки у борошняній суміші і викласти їх на фольгу. Нехай трохи полежать. Ще раз обваляти.
У добре розігріту сковороду з олією занурити гілочки розмарину. Підсмажити їх. Вийняти і викласти гомілки. Смажити з усіх боків до золотистого кольору. Олії повинно бути не мало, як для фритюру.
Готові ніжки викласти на решітку і довести до готовності у духовці 15-20 хвилин при температурі 180-200 градусів.
На гарнір приготувати кукурудзяну кашу.
Торты на заказ в Королеве: торт на день народження. Торт на день рождения.
Печень рецепты приготовления recepti.biz.ua
Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепт торта медовика. Рецепты на праздничный стол.
Кексы в магазине Rozetka - кокосовые кексы рецепт. Рецепты печенья на любой вкус.
Маковый торт царица эстер в мультиварке видеоТорт В Мультиварке Рецепты. Авторские рецепты
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter