Пряне м'ясо в горщиках
- Фарш м´ясний 400 г
- Бамія 400 г
- Цибуля ріпчаста (велика) 1 шт.
- Часник 4 зуб.
- Сік томатний 500 мл
- Спеції
- Зелень
- Сіль
Нарізати цибулю і часник досить дрібно, відправити на сковорідку із розігрітою олією і обсмажити до золотистого кольору.
Додати до цибулі фарш і обсмажити його до напівготовності, посолити й додати приправи (паприка, чорний перець, коріандр, карі, трохи меленої зіри).
Заморожену бамію промити водою.
Відправити на сковороду, де до цього обсмажувалося м'ясо. Бамію, помішуючи, обсмажити хвилин 5-7.
Скласти інгредієнти в горщики - спочатку бамію, потім м'ясо і знову бамію, посипати нарізаною петрушкою. Залити томатним соком, який попередньо посолити. Відправити горщики у попередньо розігріту до 160-180 градусів духовку на 30 хвилин.
Консервация овощей на зимуконсервация овощей
Рецепт Бисквита В Мультиварке - рецепт торта бисквит с фруктами. Экзотический торт.
Рецепты потрясающих салатов - буряк салат рецепт. Простые рецепты вкусных салатов.
Рецепты пасхи в хлебопечкеРецепты и советы. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Кулинарные сайты бюргера тут
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter