Пряне м'ясо в горщиках

ДРУГІ СТРАВИ
661 Пряне м'ясо в горщиках
Фото - Пряне м'ясо в горщиках
інгредієнти:
  • Фарш м´ясний 400 г
  • Бамія 400 г
  • Цибуля ріпчаста (велика) 1 шт.
  • Часник 4 зуб.
  • Сік томатний 500 мл
  • Спеції
  • Зелень
  • Сіль

Пряне м'ясо в горщиках інгредієнти Нарізати цибулю і часник досить дрібно, відправити на сковорідку із розігрітою олією і обсмажити до золотистого кольору.

Пряне м'ясо в горщиках Додати до цибулі фарш і обсмажити його до напівготовності, посолити й додати приправи (паприка, чорний перець, коріандр, карі, трохи меленої зіри).

фото Пряне м'ясо в горщиках Заморожену бамію промити водою.

Пряне м'ясо в горщиках Фарш м'ясний Відправити на сковороду, де до цього обсмажувалося м'ясо. Бамію, помішуючи, обсмажити хвилин 5-7.

Пряне м'ясо в горщиках Бамія Скласти інгредієнти в горщики - спочатку бамію, потім м'ясо і знову бамію, посипати нарізаною петрушкою. Залити томатним соком, який попередньо посолити. Відправити горщики у попередньо розігріту до 160-180 градусів духовку на 30 хвилин.

Пряне м'ясо в горщиках Цибуля ріпчаста

Пряне м'ясо в горщиках Часник

Консервация овощей на зимуконсервация овощей

Рецепт Бисквита В Мультиварке - рецепт торта бисквит с фруктами. Экзотический торт.

Рецепты потрясающих салатов - буряк салат рецепт. Простые рецепты вкусных салатов.

Рецепты пасхи в хлебопечкеРецепты и советы. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы

Кулинарные сайты бюргера тут

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter