Пряна свинина із рисовою локшиною та овочами
- Свинина (шийка) 400 г
- Локшина рисова 100 г
- Баклажан 1 шт.
- Соя (проростки) 100 г
- Олія рослинна 2 ст.л.
- Перець солодкий зелений 1 шт.
- Соєвий соус 1 ст.л.
Баклажани і солодкий перець вимити, очистити від насіння і порізати смужками. Свинячу шийку промити, порізати на смужки товщиною 1 см і обсмажити в олії на сковорідці протягом 10 хвилин. Одночасно на іншій сковороді обсмажити баклажани та перець в олії на великому вогні до рум'яної скоринки. Відварити рисову локшину до готовності. Підсмажені овочі та м'ясо перемішати із локшиною і викласти на широку плоску тарілку. Додати проростки сої, заправити соєвим соусом і подавати у гарячому вигляді.
Шоколадный пудинг в микроволновкеСоздание, упаковка и доставка букетов из шоколадных конфет
Купить кондитерку - как испечь грильяжный торт.
recepti.biz.uaСборник кулинарных рецептов. Рецепты блюд в глиняных горшочках
Рецепты Для Мультиварки - семга запеченная с картофелем в духовке. Духовые шкафы.
Рецепты быстрой и вкусной диеты - рецепты салатов из моркови.
Рецепты салатов с фотографиямиИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарные рецепты
Салат из свежих шампиньонов здесь
Торт медовик крем сметана сахар. Рецепт торт медовик.
Официальный сайт кулинарный поединокКулинарно-домашний сайт. Копилка кулинарных рецептов
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter