Пряна риба
- Масло вершкове 25 г
- Олія оливкова 1 ст.л.
- Часник 1 зуб.
- Окунь морський (філе) 4 шт.
- Петрушка
- Лимон 1 шт.
Розігріти на сковороді вершкове масло та оливкову олію, додати дрібно нарізаний часник, обсмажити протягом декількох секунд. Викласти рибу на сковороду і готувати при високій температурі до утворення золотистої скоринки.
Перевернути рибу, посипати петрушкою і цедрою лимона, потім смажити до готовності. Викласти кожен шматок філе на тарілку і полити соком, що утворився.
Нарізати лимон для прикраси часточками.
Подавати, прикрасивши лимонними часточками.
Как приготовить летний салат - салаты с редькой рецепты с фото. Рецепты с фото.
Салати до святкового столу рецепти з фотоСтолы и стулья для кухни и гостиной. Со склада по выгодной цене
Заземление своими руками: салати на швидку руку. Моем руки правильно.
Пицца начинка фото рецептыПредложения услуг по доставке пиццы в американском стиле
Рецепты салатов фото www.recepti.biz.ua
Салоны кухонной мебели: кухня с юлией высоцкой. Официальный сайт Tramontina.
Фруктовый салат рецепт с фотоКулинарные рецепты
Блюда на любой вкус - рецепт торт наполеон. Осетинские пироги на заказ.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter