Пряна, ніжна баранина, запеченна із помідорами
- Баранина 1.5 кг
- Йогурт (без добавок) 150 мл
- Імбир (корінь)
- Часник 3 зуб.
- Кінза 0.5 пуч.
- Помідор 5 шт.
- Орегано (сушений)
- Олія оливкова 3 ст.л.
- Перець чилі (мелений)
- Перець чорний (мелений)
- Сіль
Баранину вимити, обсушити і нарізати на шматки шириною в 2-3 см.
Імбир очистити від шкірки, натерти на тертці.
Часник очистити і нарізати тонкими скибочками.
Кінзу вимити, обсушити й подрібнити.
Змішати йогурт із імбиром, часником, кінзою, чилі, чорним перцем і сіллю.
Натерти м'ясо отриманою сумішшю.
Загорнути у фольгу і помістити в холодильник на 2-3 год, а краще на ніч.
Розігріти духовку до 180°С.
Окремо приготувати помідори. Помідори вимити і розрізати навпіл.
Невисоку форму для запікання змастити 0,5 ст. л. оливкової олії, покласти у неї помідори зрізом вгору, посипати орегано.
Готувати в духовці 10-15 хвилин. Готові помідори відкласти в окрему посудину, накрити зверху харчовою плівкою.
Духовку не вимикати.
Форму змастити залишеною оливковою олією, покласти у неї м'ясо.
Запікати 1 год, доки маринад не утворить коричневу скоринку.
Рецепт Бисквита В Мультиварке - салати з крабами. Рецепт крабового салата.
Осетинские пироги на заказ - рецепт торта вишиванка. Рецепты тортов.
Рецепт салата белочкаПрофессиональные рецепты для пекарни. Разработаем технологию. Кликайте
Лазанья из мацы - французская кухня рецепты.
Готовим со вкусом - рецепты салатов с фото.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter