Пряна курочка із картоплею та грибами
- Стегно куряче 4 шт.
- Кефір 400 г
- Приправа для курки
- Картопля 600 г
- Приправа для картоплі
- Гриби 300 г
- Сир твердий 100 г
Курячі стегна натерти спеціями. Залити кефіром і залишити на ніч.
Очистити картоплю. Порізати невеликими шматочками. Натерти спеціями для картоплі. Порізати гриби шматочками.
Укласти на подвійний шар фольги картоплю, гриби, курочку. Загнути бортики. Полити маринадом.
Загорнути фольгою і запакувати краї.
Відправити у духовку, розігріту до 200 градусів на 35-40 хвилин. Прорвати верхній шар фольги. Покласти зверху на кожен шматочок курки по пластинці сиру.
Ще хвилин 10 потримати у духовці. Подавати у фользі на тарілочки.
Холодные закуски: холодные закуски с красной икрой.
Купить бытовую химию оптом - как дома сделать йогурт без йогуртницы. Закваски для йогурта Yogurton.
Простые рецепты вкусных салатов: праздничные салаты к новому году. Как приготовить летний салат.
http://recepti.biz.ua Польская кухня Москва
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter