Пряна курочка
- Гомілка куряча 1 кг
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Часник 3 зуб.
- Приправа (для курки)
- Перець чилі 1 шт.
- Сік лимона 0.5 шт.
- Соєвий соус 2 ст.л.
Шматочки курки викласти у ємність, посипати нарізаною півкільцями цибулею, подрібненим часником, приправами.
Додати перець чилі, лимонний сік, соєвий соус. Перемішати і прибрати в холодильник на 30 хвилин.
На сковороді нагріти олію з цукром, доки цукор не розчиниться і суміш не потемніє.
Викласти сюди курочку (без цибулі) і обсмажити протягом 7 хвилин, перевертаючи.
Додати цибулю і смажити 10 хвилин, перевертаючи, на середньому вогні без кришки.
Залити бульйоном, накрити кришкою і тушкувати 25 хвилин.
Потім без кришки 10 хвилин.
Секрет свежих продуктов здесь - консервация овощей.
Рецепти святкових закусокУзнай рецепт простых в приготовлении и невероятно вкусных закусок
Изящные канапе и закуски для: мясные блюда для фуршета. Блюда для фуршета.
recepti.biz.uaМясных, фруктовых и экзотических салатов
Блюда В Мультиварке Рецепты: диетические блюда из говядины рецепты с фото.
Жареная куриная печень рецепты. Шашлык из печени рецепт.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter