Пряна фріттата з баклажанами
- Баклажан 3 шт.
- Олія оливкова 4 ст.л.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Часник 2 зуб.
- Яйце куряче 6 шт.
- Борошно пшеничне (з гіркою) 2 ст.л.
- Розпушувач тіста 1 ч.л.
- Перець чорний (мелений) 1 ч.л.
- Сіль (без гірки) 1.5 ч.л.
- Кмин (сухий) 1 ч.л.
- Сік лимона 1 ст.л.
- Петрушка 1 пуч.
- Сир твердий 50 г
- Паста томатна 2 ст.л.
Найдовше тут - це запікання баклажанів. Їх потрібно змастити оливковою олією і запекти в духовці до готовності, приблизно, 40 хвилин. Температура 200 гр. Після того, як баклажани запекуться, духовку не вимикати. Вона повинна бути гарячою.
Поки баклажани печуться, обсмажуємо нарізану цибулю і часник до прозорого стану.
У міксері збиваємо яйця, додаємо борошно і розпушувач, томатну пасту, сіль, сік лимона і кмин.
Запечені баклажани очищаємо від шкірки і нарізаємо маленькими кубиками.
Тепер змішуємо баклажани з яєчною масою, додаємо нарізану петрушку. Ще раз добре перемішуємо.
Виливаємо у форму для запікання, зверху посипаємо натертим сиром. Прибираємо в духовку, буквально, на 10 хвилин.
Дістаємо і даємо охолонути пару хвилинок.
Смачного!.
recepti.biz Производство шоколада, конфет, батончиков, карамели, печенья, тортов
Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепты капусты пелюстки. Зачем Вам есть одну капусту.
Готовим со вкусом: рецепты салат с морепродуктами. Как приготовить летний салат.
Осетинские пироги на заказ - салат з креветками з фото. Как приготовить вкусный шашлык.
Салат из картошкиИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Готовим со вкусом - мимоза салат рецепт.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter