Пряна фріттата з баклажанами

ДРУГІ СТРАВИ
993 Пряна фріттата з баклажанами
Фото - Пряна фріттата з баклажанами
інгредієнти:
  • Баклажан 3 шт.
  • Олія оливкова 4 ст.л.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Часник 2 зуб.
  • Яйце куряче 6 шт.
  • Борошно пшеничне (з гіркою) 2 ст.л.
  • Розпушувач тіста 1 ч.л.
  • Перець чорний (мелений) 1 ч.л.
  • Сіль (без гірки) 1.5 ч.л.
  • Кмин (сухий) 1 ч.л.
  • Сік лимона 1 ст.л.
  • Петрушка 1 пуч.
  • Сир твердий 50 г
  • Паста томатна 2 ст.л.

Пряна фріттата з баклажанами інгредієнти Найдовше тут - це запікання баклажанів. Їх потрібно змастити оливковою олією і запекти в духовці до готовності, приблизно, 40 хвилин. Температура 200 гр. Після того, як баклажани запекуться, духовку не вимикати. Вона повинна бути гарячою.

Пряна фріттата з баклажанами Поки баклажани печуться, обсмажуємо нарізану цибулю і часник до прозорого стану.

фото Пряна фріттата з баклажанами У міксері збиваємо яйця, додаємо борошно і розпушувач, томатну пасту, сіль, сік лимона і кмин.

Пряна фріттата з баклажанами Баклажан Запечені баклажани очищаємо від шкірки і нарізаємо маленькими кубиками.

Пряна фріттата з баклажанами Олія оливкова Тепер змішуємо баклажани з яєчною масою, додаємо нарізану петрушку. Ще раз добре перемішуємо.

Пряна фріттата з баклажанами Цибуля ріпчаста Виливаємо у форму для запікання, зверху посипаємо натертим сиром. Прибираємо в духовку, буквально, на 10 хвилин.

Пряна фріттата з баклажанами Часник Дістаємо і даємо охолонути пару хвилинок.

Смачного!.

recepti.biz Производство шоколада, конфет, батончиков, карамели, печенья, тортов

Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепты капусты пелюстки. Зачем Вам есть одну капусту.

Готовим со вкусом: рецепты салат с морепродуктами. Как приготовить летний салат.

Осетинские пироги на заказ - салат з креветками з фото. Как приготовить вкусный шашлык.

Салат из картошкиИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки

Готовим со вкусом - мимоза салат рецепт.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter