Пряна баранина у темному пиві і соєвому соусі
- Баранина (м´якоть) 2 кг
- Часник 12 зуб.
- Пиво темне 0.5 л
- Соєвий соус 70 мл
- Імбир (свіжий або маринований) 10 г
- Зира 0.5 ч.л.
- Кмин 0.5 ч.л.
- Розмарин 0.5 ч.л.
- М´ята (свіжа)
- Зелень (кінза, петрушка)
- Олія оливкова
М'ясо розрізати на порційні шматки (середнього розміру) і обсмажити на олії.
Змішати у ступці прянощі: розмарин, зиру і кмин. Злегка розім'яти.
Додати дрібно порубаний імбир і м'яту.
Залити все соєвим соусом і дати настоятися хвилин 10, щоб аромати "подружилися".
В обсмажене м'ясо влити темне пиво (приблизно 0,4-0,5 л), м'ясо повинно тушкуватися, а не варитися.
Часник розділити на зубочки і зняти верхнє лушпиння. Але зовсім із "панцира" не діставати.
Сотейник накрити пергаментом і кришкою. Пергамент "посилює" прилягання кришки. Поставити на дуже повільний вогонь на 1 год 30 хв або 1 год 40 хв. Не помішувати, не солити.
Викласти на тарілку, посипати рубаною зеленню (кінза, петрушка, м'ята).
Рецепты праздничных тортов - торт на день народження. Торты на заказ в Королеве.
http://recepti.biz.uaИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарные рецепты
Рецепты Для Мультиварки: смачна вечеря рецепти. Рецепты пирогов и пирожков с фото.
Очень вкусные кексы - кекс з яблуками рецепт.
Подкиньте рецепт салата с морепродуктами здесь
Рецепт салат с языком тут
Чанахи рецепт по-грузинскиТорт В Мультиварке Рецепты. Авторские рецепты
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter