Пряна баранина у чаї


- Баранина (шия) 2 кг
- Цибуля порей 5 шт.
- Перець чилі (червоний) 2 шт.
- Цедра лимона 1 шт.
- Кориця (паличка) 2 шт.
- Часник 2 зуб.
- Мед (натуральний) 2 ст.л.
- Зира 1.5 ч.л.
- Кмин
- Коріандр (зерна) 1 ст.л.
- Орегано (сухий) 1 ч.л.
- Суміш перців
- Перець болгарський 2 шт.
- Чай чорний 5 ст.л.
Баранину вимити, обсушити і натерти сіллю, сумішшю перців і спеціями.
Дати просочитися 1 годину.
Шматки баранини швидко обсмажити до рум'яної скоринки на сильному вогні так, щоб шматки не стикалися один з одним.
Нарізати цибулю порей і також швидко обсмажити до золотистого кольору.
У сотейнику заварти міцний чай, охолодити.
У казан покласти шматки баранини шарами упереміш із пореєм і зубчиками часнику.
Залити остиглою заваркою, додати мeд, чилі, кінзу, зіру, орегано, кмин і палички кориці.
Натерти цедру 1 лимона.
Накрити щільно кришкою і поставти у розігріту духовку до 250 градусів на 15 хвилин, зменшити вогонь до 150 градусів і тушкувати у духовці 2,5-3 години, в залежності від якості баранини.
Періодично потрібно спостерігати, щоб рідина не википала, якщо треба - підливати.
Рецепты Рождественской выпечки с фотоКулинарные рецепты
Салаты с бурякомКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте
http://recepti.biz.uaоладьи тыквенные
Салаты из яблок рецепты с фотоШарлотка В Мультиварке С Яблоками Рецепт. Авторские рецепты
Хотите приготовить салат? Поможем - мимоза рецепт салата. Рецепты быстрой и вкусной диеты.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter