"Провансальське" курча

ДРУГІ СТРАВИ
734 "Провансальське" курча
Фото -
інгредієнти:
  • Курка 1 шт.
  • Вино біле сухе (курячий бульйон) 1 скл.
  • Яблуко 1 шт.
  • Карі 2 ч.л.
  • Печериці 250 г
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Помідор (консервований) 1 бан.
  • Сіль
  • Олія рослинна

У каструлі із товстими стінками обсмажити на олії протягом 5 хвилин порізану кубиками цибулю, очищені від шкірки і серцевини, порізані кубиками яблука, печериці і томати.

Додати до овочів сіль, карі і залити курячим бульйоном (вином), зменшити вогонь і тушкувати 2-3 хвилини.

фото Курку нарізати шматками і обсмажити у сковороді на рослинній олії до утворення золотистої скоринки.

Перекласти шматочки курча у каструлю до соусу; накрити кришкою і тушкувати на маленькому вогні хвилин 30-40.

кулинария, рецепты поста, пост

салат из брокколи

Лазанья рецепт высоцкаяРецепты и советы. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы

Карл шумахер рецептыРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter