"Провансальське" курча
796
інгредієнти:
- Курка 1 шт.
- Вино біле сухе (курячий бульйон) 1 скл.
- Яблуко 1 шт.
- Карі 2 ч.л.
- Печериці 250 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Помідор (консервований) 1 бан.
- Сіль
- Олія рослинна
У каструлі із товстими стінками обсмажити на олії протягом 5 хвилин порізану кубиками цибулю, очищені від шкірки і серцевини, порізані кубиками яблука, печериці і томати.
Додати до овочів сіль, карі і залити курячим бульйоном (вином), зменшити вогонь і тушкувати 2-3 хвилини.
Курку нарізати шматками і обсмажити у сковороді на рослинній олії до утворення золотистої скоринки.
Перекласти шматочки курча у каструлю до соусу; накрити кришкою і тушкувати на маленькому вогні хвилин 30-40.
кулинария, рецепты поста, пост
Лазанья рецепт высоцкаяРецепты и советы. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Карл шумахер рецептыРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі