Просто яловичина
589
інгредієнти:
- М´ясо 600 г
- Морква
- Цибуля ріпчаста
- Селера
- Лавровий лист
- Перець
- Зелень
- Макарони (твердих сортів)
М'ясо нарізати упоперек волокон шматочками 4х2 см.
Обсмажити в олії до скоринки при температурі приблизно 230 градусів, трохи присолити (під кришкою).
Морквину натерту на крупній тертці, цибулю (кільцями), селеру дрібно нарізану викласти на сковорідку і тушкувати, приправивши спеціями.
На теплу тарілку викласти відварені макарони, м'ясо, засмажку і прикрасити.
Приготовить куриные отбивные http://recepti.biz.ua
У Вас Хлебопечка? Купите то, чего: рецепты без выпечки. Рецепты для пекарни.
Рецепты пирогов и пирожков с фото: слоеный пирог с фруктами. Рецепты Для Мультиварки.
Праздничные салаты - праздничные новогодние салаты. Простые рецепты вкусных салатов.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі