Просто шпинат
721
інгредієнти:
- Шпинат (свіжий) 250 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Часник 1 зуб.
- Масло вершкове 2 ст.л.
Ставимо кип'ятитися воду.
Чистимо й нарізаємо цибулю, зубчик часнику розчавлюємо ножем.
Шпинат бланшуємо у воді протягом 1-1,5 хвилини.
Тут же відкидаємо на дуршлак.
Розтоплюємо вершкове масло.
Обсмажуємо часник і прибираємо його зі сковороди.
У цьому ж маслі обсмажуємо цибулю.
Викладаємо шпинат, перемішуємо і одразу ж подаємо на стіл.
За бажанням можна збризнути бальзамічним оцтом.
Прекрасно поєднується з кедровими горіхами.
кулинарные рецепты блюд из легкого
Как приготовить вкусный шашлык - приготовление канапе.
Кулинарные рецепты от Tramontina: мимоза рецепт салата. Салат Мимоза.
ТутРусские пироги на заказ! Быстрая доставка прямо из печки! Есть самовывоз
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі