Просто м'ясо
814
інгредієнти:
- Свинина (шийка)
- Олія оливкова 5 ст.л.
- Перець чилі (червоний) 0.5 шт.
- Часник 3 зуб.
- Спеції
- Сир твердий 200 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Майонез 5 ст.л.
- Соус чилі 1 ч.л.
- Оцет (із червоного вина) 2 ст.л.
У спеціях замаринувати м'ясо, порізане порційно.
Нарізати перець чилі, очистивши його від насіння.
Маринувати м'ясо у спеціях, оцті, половині оливкової олії + різаний часник, перець чилі, соус чилі.
Нарізати цибулю кільцями.
Натерти сир на тертці.
Викласти м'ясо на деко, можна і на решітку мангала і просто смажити на вогні.
Змастити майонезом.
Зверху цибулю, потім сир. Поставити у духовку на 30-40 хвилин при 180°С.
Обеденные Столы и Стулья - страви до святкового столу. Стол! Жми.
Торт мокрый наполеонСвадебные, праздничные, корпоративные и детские торты
Готовим со вкусом - французские салаты рецепты.
www.recepti.biz.uaКопилка кулинарных рецептов. Кулинарно-домашний сайт
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі