Просте рагу
- Баклажан 350 г
- Помідор 2 шт.
- Перець болгарський (червоний, помаранчевий, жовтий) 1 шт.
- Цибуля біла 1 шт.
- Горіхи кешью 1 пач.
- Майонез 3 ст.л.
- Сіль
Овочі та цибулю, нарізані шматочками (близько 2 см), покласти в каструлю з товстим дном, приправити сіллю або бульйоном у гранулах, додати цілі горішки і майонез. Перемішати, залити киплячою водою до половини об'єму овочів (води не повинно бути видно). Закрити щільно кришкою і тушкувати на малому вогні 20 хвилин, не помішуючи.
Кулинарные рецепты от Tramontina - салаты новинки рецепты. Как приготовить летний салат.
Распечатка консервация овощей. Консервации овощей- рецепт.
Салат парижский рецептИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Отдых у моря без посредников - салат ласточкино гнездо фото.
Кулинарные рецепты от Tramontina - салаты с белыми грибами рецепты. Осетинские пироги на заказ.
Перепела в домашних условиях - перепела жареные. Выращивание перепелов на мясо.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter