"Про ріпку"
- М´ясо 1 кг
- Ріпа солена з морквою (1:1) 1.5 кг
- Цибуля ріпчаста (велика) 1 шт.
- Перець чорний
Нарізати м'ясо соломкою. Обсмажити на сильному вогні в жирі або рослинній олії.
Коли м'ясо обсмажиться, додати нарізану півкільцями цибулю.
Обсмажити цибулю з м'ясом до золотистої скоринки.
Ріпу нарізати дрібною соломкою.
Додати ріпу з морквою в м'ясо, перемішати, додати кілька столових ложок води.
Накрити кришкою і поставити на мінімальний вогонь. Ріпка повинна "паритися" протягом 40 хвилин. Під час приготування ріпу необхідно періодично помішувати і підливати воду по 2 столових ложки.
Коли ріпка осяде (залишки води повинні практично випаруватися) стане відносно м'якою, додати приправу у вигляді звичайного чорного перцю або суміш перців. Потім дати "дійти" уже на вимкненій плиті.
Рецепт борща украинскогоКулинарные рецепты
Готовим со вкусом: праздничные рецепты новогодние рецепты. Рецепты на праздничный стол.
http://recepti.biz.ua Необычный омлет по рецепту Юлии Высоцкой
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter