"Про ріпку"

ДРУГІ СТРАВИ
760 "Про ріпку"
Фото -
інгредієнти:
  • М´ясо 1 кг
  • Ріпа солена з морквою (1:1) 1.5 кг
  • Цибуля ріпчаста (велика) 1 шт.
  • Перець чорний

Нарізати м'ясо соломкою. Обсмажити на сильному вогні в жирі або рослинній олії.

Коли м'ясо обсмажиться, додати нарізану півкільцями цибулю.

фото Обсмажити цибулю з м'ясом до золотистої скоринки.

Ріпу нарізати дрібною соломкою.

Додати ріпу з морквою в м'ясо, перемішати, додати кілька столових ложок води.

Накрити кришкою і поставити на мінімальний вогонь. Ріпка повинна "паритися" протягом 40 хвилин. Під час приготування ріпу необхідно періодично помішувати і підливати воду по 2 столових ложки.

Коли ріпка осяде (залишки води повинні практично випаруватися) стане відносно м'якою, додати приправу у вигляді звичайного чорного перцю або суміш перців. Потім дати "дійти" уже на вимкненій плиті. 

Рецепт борща украинскогоКулинарные рецепты

Готовим со вкусом: праздничные рецепты новогодние рецепты. Рецепты на праздничный стол.

http://recepti.biz.ua Необычный омлет по рецепту Юлии Высоцкой

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter