"Пристрасне танго" із пряним рубаним м'ясом і топінамбуром
- Свинина 100 г
- Топінамбур 200 г
- Морква (велика)
- Перeць солодкий червоний 1 шт.
- Перець червоний пекучий (мелений або свіжий)
- Часник 3 зуб.
- Мед 1 ст.л.
- Барбарис
- Суміш перців
- Гвоздика 1 шт.
- Спеції (мелені у ступці куркума, коріандр, мускатний горіх, перець запашний)
- Сіль
- Масло топлене 2 ст.л.
- Селера черешкова
- Сік лимонний
М'ясо нарізати дрібно. На сковороді розігріти олію, додати дрібно нарізаний часник, помішуючи обсмажити, не доводячи до зміни кольору, додати мелені спеції і м'ясо. Довести м'ясо до напівготовності. Додати мед, сіль, барбарис, гвоздику, перець і чилі.
Моркву помити, очистити, дрібно нарізати. Злегка обсмажити на чистій сковороді в маслі.
Перець помити, очистити, дрібно нарізати.
Топінамбур нарізати півкільцями. Збризнути лимонним соком. Накрити чашкою або харчовою плівкою. Перед наповненням горщика, його потрібно поставити на 7 хвилин у духовку. Наповнити горщик пошарово. 1 шар - м'ясо, 2 шар - перець, 3 шар - морква. Поставити у духовку на 20 хвилин. Нарізати селеру, пробланшувати. Вийняти горщик із духовки і додати топінамбур та селеру. Запікати до готовності.
Рецепт Творожной Запеканки - рецепт сирника з маком. Ищете диетические рецепты? Узнай.
Как приготовить летний салат: рецепт салата з язиком. Рецепты для пекарни.
Рецепты салатов на любой вкус: салати з ананасом. Осетинские пироги на заказ.
http://recepti.biz.uaСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter