Принцеса Нілу з грибами
556
інгредієнти:
- Принцеса Нілу (філе) 1 кг
- Сік яблучний 1.5 скл.
- Печериці 10 шт.
- Вершки 1 бан.
- Сіль
- Перець мелений
Розрізати філе на шматочки, залити яблучним соком і спасерувати до напівготовності. Окремо обсмажити печериці. Скласти рибу і печериці в одну сковорідку, посолити, поперчити, залити вершками і тушкувати на повільному вогні до готовності. Подавати, прикрасивши зеленню селери.
Корзинка из Песочного теста для салатовкорзинка из песочного теста
Рецепты Приготовления: рецепти до нового року.
Рецепт праздничных блюд и салатов с фотоБаза рецептов. Праздничные подборки рецептов. Кулинарные рецепты
Пасха рецепты окраски яиц. Рецепты на пасху.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі