Пригоди Чиполліно
- Цибуля (червона кримська) 8 шт.
- Олія рослинна 2 ст.л.
- Оцет бальзамічний 2 ст.л.
- Сир
- Печериці
- Масло вершкове 25 г
- Рис 150 г
- Вино біле сухе 75 г
- Бульйон курячий 200 мл
- Петруша
- Сік лимона
Цибулю чистимо, зрізаємо зверху приблизно на сантиметр, змащуємо олією, солимо і перчимо, обертаємо фольгою і ставимо в духовку на 1 годину при 190 градусах.
Подрібнюємо гриби, петрушку.
Розігріваємо в сковороді вершкове масло і додаємо рис, готуємо пару хвилин .
Додаємо гриби, вино і бульйон. Доводимо до кипіння. Накриваємо і готуємо хвилин 10.
Знімаємо начинку з вогню, солимо, перчимо, додаємо подрібнену петрушку і лимонний сік. Дістаємо з духовки цибулю, виймаємо серцевину та фаршируємо начинкою, присипаємо сиром і повертаємо в духовку на 15 хвилин.
Рецепты салатов на любой вкус - рецепт приготовления салата мимоза.
Как приготовить вкусный шашлык - рецепт торта из тыквы. Осетинские пироги на заказ.
Рецепты начинок пиццы. Рецепты начинки для пиццы.
recepti.biz.uaКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте
Рецепт похудения в одной капсуле: ржаная закваска рецепт.
Рецепты к Рождеству. Рождество рецепт.
Купить мицелий: салат с белыми грибами. Осетинские пироги на заказ.
Американская кухня фильм скачатьСтихи американских поэтов, биографии. Американский стаффордширский терьер
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter