Пожарські котлети

ДРУГІ СТРАВИ
636 Пожарські котлети
Фото - Пожарські котлети
інгредієнти:
  • Філе куряче 600 г
  • Маслo вершкове 2 ст.л.
  • Вершки 2 л
  • Булочка 150 г
  • Молокo 0.7 скл.
  • Сухарі панірувальні
  • Яйце куряче 1 шт.
  • Олія рослинна
  • Перець чорний (мелений)
  • Сіль
  • Зелень

Пожарські котлети інгредієнти

М'якоть курки без шкіри пропустити 2 рази через м'ясорубку: у перший раз тільки курку, вдруге додати спеції, розмочену у молоці булку, розтоплене вершкове масло, вершки і спеції.

Отриманий фарш повинен мати дуже легку консистенцію, трохи рідкувату.

Пожарські котлети Розділити його на шматочки і зробити коржики вагою по 100-120 г. У середину можна покласти брусочок вершкового масла для соковитості.

фото Пожарські котлети Сформувати овальні загострені котлети веретеноподібної форми.

Пожарські котлети Філе куряче Умочити у збите яйце. Обваляти з усіх сторін у сухарях і смажити з двох сторін на гарячому маслі по 2-3 хвилини з кожного боку. Укласти котлети на деко і довести 10 хвилин у духовці при 200°С (або у МХ). Подавати, поливши маслом зі сковороди.

Пожарські котлети Маслo вершкове

Рецепты выпечки: рождественские рецепты выпечки.

Простые рецепты блюд: рецепты в пост.

Салат с цветной капустой и омлетом. Рецепт салат с омлетом.

Капуста выращивание: кулинария капуста брокколи.

Семга под шубой: рецепты вкусных салатов. Как приготовить шоколад.

рецепты пудингов для детей

Готовим со вкусом: французские салаты рецепты. Рецепты Приготовления.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter