Пожарські котлети
- Філе куряче 600 г
- Маслo вершкове 2 ст.л.
- Вершки 2 л
- Булочка 150 г
- Молокo 0.7 скл.
- Сухарі панірувальні
- Яйце куряче 1 шт.
- Олія рослинна
- Перець чорний (мелений)
- Сіль
- Зелень
М'якоть курки без шкіри пропустити 2 рази через м'ясорубку: у перший раз тільки курку, вдруге додати спеції, розмочену у молоці булку, розтоплене вершкове масло, вершки і спеції.
Отриманий фарш повинен мати дуже легку консистенцію, трохи рідкувату.
Розділити його на шматочки і зробити коржики вагою по 100-120 г. У середину можна покласти брусочок вершкового масла для соковитості.
Сформувати овальні загострені котлети веретеноподібної форми.
Умочити у збите яйце. Обваляти з усіх сторін у сухарях і смажити з двох сторін на гарячому маслі по 2-3 хвилини з кожного боку. Укласти котлети на деко і довести 10 хвилин у духовці при 200°С (або у МХ). Подавати, поливши маслом зі сковороди.
Рецепты выпечки: рождественские рецепты выпечки.
Простые рецепты блюд: рецепты в пост.
Салат с цветной капустой и омлетом. Рецепт салат с омлетом.
Капуста выращивание: кулинария капуста брокколи.
Семга под шубой: рецепты вкусных салатов. Как приготовить шоколад.
Готовим со вкусом: французские салаты рецепты. Рецепты Приготовления.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter