Повітряні тефтельки в пікантній підливі "По-східному"
- Яйце куряче 2 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Рис (круглозерний) 0.5 скл.
- Фарш яловичий 500 г
- Сухарі панірувальні 0.5 скл.
- Сіль
- Перець червоний пекучий
- Кріп (сушений) 10 г
- Томатна паста 2 ст.л.
- Олія рослинна
- Морква 1 шт.
- Капуста білоголова 0.2 шт.
- Часник 3 зуб.
Рис ретельно промити і залити окропом, щоб він трохи розбухнув, це робить тефтелі більш ніжними. Нарізати дрібно цибулю і додадати до вже готового фаршу. Все ретельно перемішати, до отриманої суміші додати яйце, сіль і червоний перець. Сформувати круглі кульки, які обваляти у заздалегідь приготовлених сухарях, а потім вмочити у яєчній суміші - і відразу ж на розпечену сковороду. Обсмажити з усіх боків до напівготовності, викласти на тарілку. У розпечену сковороду по черзі скинути дрібно порізаний часник разом із цибулею, потім моркву, порізану соломкою. Трохи підсмажити, потім скинути капусту, порізану дрібною соломкою, бажано без твердих частин. Все це обсмажити до напівготовності, додати томатну пасту, кріп, сіль, перець і залити склянкою кип'яченої води. Тушкувати на повільному вогні хвилин 5, додати тефтельки, підлити ще води і тушкувати до готовності. Подавати з картопляним пюре
Салат австрийский с сайройИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
http://recepti.biz.uaМясных, фруктовых и экзотических салатов. Кулинарные рецепты
Кулинарные рецепты от Tramontina: кексы и маффины рецепты с фото.
Поможем выйти замуж в Германию: рецепты праздничных закусок с фото. Готовим со вкусом.
Немецкая кухня рецепты с фотоНемецкие пластиковые окна. Немецкая ортопедическая техника
Авторская меню рецепты от шеф повара мастер класс. Рецепты от шеф поваров мастер классы.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter