Портулак
821
інгредієнти:
- Портулак 0.5 кг
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Томатна паста 1 ст.л.
- Рис (круглий) 4 ст.л.
- Фарш м’ясний 250 г
- Вода 1 скл.
- Сіль
- Перець чорний
Обсмажити цибулю.
Додати фарш і томат.
Портулак помити, відокремити від листочків.
Нарізати на шматочки.
Додати добре промитий і середньо-нарізаний (2-3 см) портулак до фаршу.
Попередньо промитий рис викласти зверху і залити водою.
Посолити, поперчити, накрити кришкою і тушкувати до повної готовності рису.
Соус.
Подрібнити часник, додати кисле молоко, сметану або йогурт, посолити і добре перемішати.
На гарнір можна приготувати картоплю в будь-якому вигляді.
recepti.biz.uaКремы, маски, шампуни, духи, средства для похудения и другое
Рецепты салатов на любой вкус: рецепты салатов с омлетом. Как приготовить летний салат.
Рецепт салата цезарь от Valio: салат из ананаса рецепт. Как приготовить летний салат.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі