Порційна запечена рибка

ДРУГІ СТРАВИ
650 Порційна запечена рибка
Фото - Порційна запечена рибка
інгредієнти:
  • Риба 1 кг
  • Помідор 2 шт.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Імбир (корінь) 15 г
  • Соєвий соус 2 ст.л.
  • Суміш перців (білий, рожевий, червоний і запашний)
  • Коріандр (мелений) 0.5 ч.л.
  • Петрушка 0.5 пуч.
  • Лимон 0.5 шт.
  • Цукор 1 ч.л.

Порційна запечена рибка інгредієнти

Рибу почистити, відрізати голову, хвіст і плавники, промити. Форму для запікання викласти фольгою.

Порційна запечена рибка На тертці подрібнити помідори без шкірки, цибулю, вичавити лимон, додати дрібно нарізану петрушку, натертий імбир, спеції, цукор, соєвий соус, перемішати.

фото порційна запечена рибка Можна всю суміш приготувати у блендері.

Порційна запечена рибка Риба Приблизно 1/3 маринаду викласти у форму на фольгу, ще 1/3 закласти у черевце риби, рибу укласти у форму, залишений маринад розподілити зверху. Залишити для маринування на 30-40 хв. За цей час можна рибу пару разів перевернути.

Порційна запечена рибка Помідор Запекти в духовці при 220 градусах протягом 15-20 хв. Щоб утворилася апетитна скоринка, рибу розмістити у верхній половині духовки або на останніх хвилинах запікання використовувати верхній гриль.

Рецепты салатов на любой вкус: салати рецепти з фото. Рецепты приготовления блюд.

Печеня по домашньому в горщикупеченя по домашньому

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter