Порційна запечена рибка
- Риба 1 кг
- Помідор 2 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Імбир (корінь) 15 г
- Соєвий соус 2 ст.л.
- Суміш перців (білий, рожевий, червоний і запашний)
- Коріандр (мелений) 0.5 ч.л.
- Петрушка 0.5 пуч.
- Лимон 0.5 шт.
- Цукор 1 ч.л.
Рибу почистити, відрізати голову, хвіст і плавники, промити. Форму для запікання викласти фольгою.
На тертці подрібнити помідори без шкірки, цибулю, вичавити лимон, додати дрібно нарізану петрушку, натертий імбир, спеції, цукор, соєвий соус, перемішати.
Можна всю суміш приготувати у блендері.
Приблизно 1/3 маринаду викласти у форму на фольгу, ще 1/3 закласти у черевце риби, рибу укласти у форму, залишений маринад розподілити зверху. Залишити для маринування на 30-40 хв. За цей час можна рибу пару разів перевернути.
Запекти в духовці при 220 градусах протягом 15-20 хв. Щоб утворилася апетитна скоринка, рибу розмістити у верхній половині духовки або на останніх хвилинах запікання використовувати верхній гриль.
Рецепты салатов на любой вкус: салати рецепти з фото. Рецепты приготовления блюд.
Печеня по домашньому в горщикупеченя по домашньому
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter