Порційна "лазання"
- Капустa білокачанна (листя з розрахунку на 5 порцій) - 5 шт
- Фарш - 200 г
- Цибуля - 3 шт
- Гриби - 200 г
- Аджика - 5 ст. л.
- Борошно - 3 ст. л.
- Молоко - 1 скл.
- Спеції (для м´яса і грибів, часник)
- Сир твeрдий (для присипки)
- Олія оливкова (для смаження)
Капустяне листя відварити, фарш прожарити з цибулею 1 шт.
гриби прожарити з цибулею 1 шт. , додаючи спеції,.
в м´ясо часник додати за бажанням додатково. Дати охолонути.
Пасеруємо цибулю (3-й) на рослинному маслі, додаємо борошно, добре перемішуємо, додаємо молоко, зменшуємо вогонь і варимо до загустіння.
Повинен вийти не сильно густий соус; додайте сіль, перець, за бажанням часник.
На остиглий капустяний лист укладаємо фарш, соус.
гриби, соус.
на соус - аджику.
присипаємо тертим сиром.
згортаємо з усіх боків.
укладаємо у форму з маслом і поливаємо соусом, що залишився.
Запікаємо в духовці хвилин 30 при 200 град. , За 5 хв. до готовності присипати сиром.
recepti.biz.ua рецепты ягненок к пасхе
Грануляторы комбикорма и пеллет: салат с курицей. Поилки для домашней птицы.
Украинская кухняИтальянская кухня в Петербурге - пицца, паста, лазанья и многое другое
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter