Порційна "лазання"

ДРУГІ СТРАВИ
3299 Порційна "лазання"
Порційна
інгредієнти:
  • Капустa білокачанна (листя з розрахунку на 5 порцій) - 5 шт
  • Фарш - 200 г
  • Цибуля - 3 шт
  • Гриби - 200 г
  • Аджика - 5 ст. л.
  • Борошно - 3 ст. л.
  • Молоко - 1 скл.
  • Спеції (для м´яса і грибів, часник)
  • Сир твeрдий (для присипки)
  • Олія оливкова (для смаження)

Порційна Капустяне листя відварити, фарш прожарити з цибулею 1 шт.

гриби прожарити з цибулею 1 шт. , додаючи спеції,.

в м´ясо часник додати за бажанням додатково. Дати охолонути.

Пасеруємо цибулю (3-й) на рослинному маслі, додаємо борошно, добре перемішуємо, додаємо молоко, зменшуємо вогонь і варимо до загустіння.

Повинен вийти не сильно густий соус; додайте сіль, перець, за бажанням часник.

Порційна На остиглий капустяний лист укладаємо фарш, соус.

фото порційоване лазіння гриби, соус.

Порційна на соус - аджику.

Порційна присипаємо тертим сиром.

Порційна згортаємо з усіх боків.

Порційна укладаємо у форму з маслом і поливаємо соусом, що залишився.

Порційна Запікаємо в духовці хвилин 30 при 200 град. , За 5 хв. до готовності присипати сиром.

recepti.biz.ua рецепты ягненок к пасхе

Грануляторы комбикорма и пеллет: салат с курицей. Поилки для домашней птицы.

Украинская кухняИтальянская кухня в Петербурге - пицца, паста, лазанья и многое другое

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter