"Поросята" у шубці
588
інгредієнти:
- Свинина 500 г
- Картопля 700 г
- Сметана 3 ст.л.
- Крупа манна 2 ст.л.
- Молоко 0.75 скл.
- Борошно пшеничне 2 ст.л.
- Яйце 2 шт.
- Масло вершкове
Свинину порізати на шматочки, приблизно 5х5, товщиною 1,5 см. Відбити, посолити, поперчити і обсмажити до напівготовності. Картоплю зварити, розім'яти в пюре, додати молоко, 1 яйце, борошно, сметану, масло і приготувати "шубку".
Кожен шматок свинини обмазати з усіх боків пюре, обваляти у манці і обмазати "поросят" збитим яйцем.
Запікати у духовці при 200 градусах 20 хвилин.
Подавати зі сметаною і зеленню.
Рецепт приготовления шоколадного пудинга www.recepti.biz.ua
Салат со стручковым горохом и брокколи. Салат из брокколи с соусом.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі