"Поросята" у шубці

ДРУГІ СТРАВИ
538 "Поросята" у шубці
Фото -
інгредієнти:
  • Свинина 500 г
  • Картопля 700 г
  • Сметана 3 ст.л.
  • Крупа манна 2 ст.л.
  • Молоко 0.75 скл.
  • Борошно пшеничне 2 ст.л.
  • Яйце 2 шт.
  • Масло вершкове

Свинину порізати на шматочки, приблизно 5х5, товщиною 1,5 см. Відбити, посолити, поперчити і обсмажити до напівготовності. Картоплю зварити, розім'яти в пюре, додати молоко, 1 яйце, борошно, сметану, масло і приготувати "шубку".

Кожен шматок свинини обмазати з усіх боків пюре, обваляти у манці і обмазати "поросят" збитим яйцем.

Запікати у духовці при 200 градусах 20 хвилин.

Подавати зі сметаною і зеленню.

Рецепт приготовления шоколадного пудинга www.recepti.biz.ua

Салат со стручковым горохом и брокколи. Салат из брокколи с соусом.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter