"Поросята" із кальмарів

ДРУГІ СТРАВИ
806 "Поросята" із кальмарів
Фото -
інгредієнти:
  • Морепродукти (тушки кальмарів) 6 шт.
  • Цибуля ріпчаста 5 шт.
  • Гриби (свіжі) 500 г
  • Яйце 2 шт.
  • Сир 100 г
  • Олія рослинна
  • Майонез 2 ст.л.
  • Бульйон (грибний) 0.5 скл.

Тушки кальмарів очистити, не розриваючи їх, видалити нутрощі.

Варити протягом 5 хвилин з моменту закипання.

фото Відварити яйця.

Обсмажити у рослинній олії цибулю.

Відварити гриби у підсоленій воді протягом 25 хвилин.

Потім обсмажити в рослинній олії, що залишилася від цибулі.

Зробити фарш: яйце покришити або натерти на тертці, змішати зі смаженою цибулею.

Додати тертий сир і смажені гриби.

Тушки кальмарів наповнити готовим фаршем.

Фаршировані кальмари укласти у вогнетривку тарілку, залити бульйоном, змастити майонезом і поставити в духовку на 30 хвилин.

Фарш для кальмарів можна робити будь-який: мариновані гриби, крабові палички з рисом, овочевий фарш.

Проблеме с печенью не бывать - печеня в горщиках. Доставка готовой еды на неделю.

Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепт сирника з маком. Рецепты для пекарни.

Книга Рецептов Для Мультиварки: салати до нового року.

Закуски и соусы из хрена. Рецепт говяжьи языки с соусом из хрена.

Рецепты капусты пелюсткиРецепты и советы. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы

Вкусные салаты с заправкой из маслаСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др

Легкие блюда в мультиварке рецепты с фотоГотовьте блюда с сохранением витаминов вместе с мультиварками Philips

Кулинарные сайты с фото и поэтапным приготовлением recepti.biz.ua

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter