"Поросята" із кальмарів
- Морепродукти (тушки кальмарів) 6 шт.
- Цибуля ріпчаста 5 шт.
- Гриби (свіжі) 500 г
- Яйце 2 шт.
- Сир 100 г
- Олія рослинна
- Майонез 2 ст.л.
- Бульйон (грибний) 0.5 скл.
Тушки кальмарів очистити, не розриваючи їх, видалити нутрощі.
Варити протягом 5 хвилин з моменту закипання.
Відварити яйця.
Обсмажити у рослинній олії цибулю.
Відварити гриби у підсоленій воді протягом 25 хвилин.
Потім обсмажити в рослинній олії, що залишилася від цибулі.
Зробити фарш: яйце покришити або натерти на тертці, змішати зі смаженою цибулею.
Додати тертий сир і смажені гриби.
Тушки кальмарів наповнити готовим фаршем.
Фаршировані кальмари укласти у вогнетривку тарілку, залити бульйоном, змастити майонезом і поставити в духовку на 30 хвилин.
Фарш для кальмарів можна робити будь-який: мариновані гриби, крабові палички з рисом, овочевий фарш.
Проблеме с печенью не бывать - печеня в горщиках. Доставка готовой еды на неделю.
Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепт сирника з маком. Рецепты для пекарни.
Книга Рецептов Для Мультиварки: салати до нового року.
Закуски и соусы из хрена. Рецепт говяжьи языки с соусом из хрена.
Рецепты капусты пелюсткиРецепты и советы. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Вкусные салаты с заправкой из маслаСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Легкие блюда в мультиварке рецепты с фотоГотовьте блюда с сохранением витаминов вместе с мультиварками Philips
Кулинарные сайты с фото и поэтапным приготовлением recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter