Порося смажене

ДРУГІ СТРАВИ
882 Порося смажене
Фото - Порося смажене
інгредієнти:
  • Кабачок 1 шт.
  • Приправа
  • Сіль
  • Фарш свинний 500 г
  • Борошно 200 г
  • Вода
  • Каша (гречана)

Кабачок тоненько очистити, розрізати упоперeк, вийняти нутрощі. Натерти кабачок сіллю і спеціями, всередину покласти начинку. Обсмажити фарш і змішати з гречаною кашею, можна додати будь-які овочі. Тісто: борошно + вода + сіль. Нафарширований кабачок з'єднати, загорнути в тісто, доліпити п'ятачок, вушка, хвіст, і на 15-20 хвилин у гарячу духовку.

 

Рецепты для хлебопечки, вкусно - рецепты выпечки на рождество.

http://recepti.biz.ua рецепты салаты из коктейля морепродуктов

Рецепт праздничных блюдПраздничные подборки рецептов. База рецептов. Рецепты всевозможных диет

Салаты рецепты: рецепт салата мимоза с фото. Рецепты для пароварки, вкусно.

Кулинарные рецепты от Tramontina: мастер шеф рецепты. Простые рецепты блюд.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter