Порося смажене
882
інгредієнти:
- Кабачок 1 шт.
- Приправа
- Сіль
- Фарш свинний 500 г
- Борошно 200 г
- Вода
- Каша (гречана)
Кабачок тоненько очистити, розрізати упоперeк, вийняти нутрощі. Натерти кабачок сіллю і спеціями, всередину покласти начинку. Обсмажити фарш і змішати з гречаною кашею, можна додати будь-які овочі. Тісто: борошно + вода + сіль. Нафарширований кабачок з'єднати, загорнути в тісто, доліпити п'ятачок, вушка, хвіст, і на 15-20 хвилин у гарячу духовку.
Рецепты для хлебопечки, вкусно - рецепты выпечки на рождество.
http://recepti.biz.ua рецепты салаты из коктейля морепродуктов
Рецепт праздничных блюдПраздничные подборки рецептов. База рецептов. Рецепты всевозможных диет
Салаты рецепты: рецепт салата мимоза с фото. Рецепты для пароварки, вкусно.
Кулинарные рецепты от Tramontina: мастер шеф рецепты. Простые рецепты блюд.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі