Порей
713
інгредієнти:
- Цибуля порей 200 г
- Капуста цвітна 200 г
- Сметана (нежирна) 5 ст.л.
- Зелень
- Олія рослинна
- Спеції
Порей нарізати шайбами.
Капусту розібрати на суцвіття.
Порубати зелень.
Капусту викласти на розігріту і змащену олією сковорідку.
Злегка обсмажити (4-5 хвилин).
Додати цибулю порей.
Готувати на середньому вогні під кришкою ще хвилин 7-10, періодично помішуючи.
Додати сметану.
Рубану зелень, сіль та спеції за смаком. Перемішати.
Протушкувати 3-4 хвилини.
Рецепты Для Мультиварки: вторые блюда по домашнему. Невероятно вкусные рецепты блюд.
Рецепты приготовления блюд в микроволновке http://recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі