Помідорний трис

ДРУГІ СТРАВИ
817 Помідорний трис
Фото - Помідорний трис
інгредієнти:
  • Помідор 12 шт.
  • Кабачoк 120 г
  • Сир 120 г
  • Яловичина (м´якоть) 80 г
  • Грудка куряча 80 г
  • Баклажан 80 г
  • Хліб (білий, м´якоть) 60 г
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Перець болгарський (червоний, попередньо запечений у духовці) 0.5 шт.
  • Часник
  • Петрушка
  • Базилік
  • Шавлія
  • Розмарин
  • Чебрець
  • Олія оливкова
  • Сіль
  • Перець чорний (мелений)

У помідорів потрібно зрізати "шапку" і ложкою акуратно вийняти серцевину. Помідори посолити всередині і викласти на якусь, покриту паперовими рушниками, площину "догори ногами", щоб з них стекла волога.

 

Підрум'янити м'ясо курки і яловичини (3-4 хвилини) в сковороді з невеликою кількістю олії, двома зубчиками часнику, гілочкою шавлії, гілочкою розмарину і двома - чебрецю (посолити і поперчити). М'ясо (без трав і часнику) подрібнити в кухонному комбайні і змішати з ложкою (з гіркою) пармезану або грана падано. Начинити цією сумішшю 1/3 частину помідорів. 

У ту ж сковорідку, де смажилося м'ясо, додати трохи оливкової олії і обсмажити 2-3 хвилини дрібно порізані кубиками баклажани, потім додати порізані кубиками кабачки (щe 4-5 хвилин) і 2 з хорошою гіркою ложки м'якоті помідорів, трохи протушкувати разом і вимкнути вогонь. Додати перець, запечeний в духовці (також нарізати його кубиками), ложку Пармезану/Грана падано, 2-3 ст. л.  дрібно порізаного базиліка, сіль, перець.

Начинку відправити в іншу третину помідорів. 

М'якоть білого хліба розім'яти в крихти, змішати з Грана падано/Пармезаном (2 столові ложки з гіркою), маленьким пучком петрушки, подрібненого базиліка і половинкою подрібненого зубчика часнику, 3 ложками оливкової олії, сіллю і перцем. Додати дрібно порізану або подрібнену у кухонному комбайні скаморцу. Начинити помідори.

Накрити помідори зрізаними раніше капелюшками, перенести в широку сковороду, викласти між ними залишки м'якоті помідорів, дрібно порізану цибулину, кілька листочків базиліка, солі, додати трохи оливкової олії, тримати на сильному вогні до моменту, коли соус почне кипіти, після цього накрити кришкою, зменшити вогонь до мінімуму і залишити страву готуватися щe хвилин на 30. 

 

Рецепты рождественской выпечкиРецепты и советы. Кулинарные рецепты

Спартак картинки на авуНовости, фотографии, аудио- и видеоматериалы болельщиков Спартака

http://recepti.biz.ua рецепты новогодних блюд фото

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter