Помідори, запечeні з яйцем
666
інгредієнти:
- Помідор
- Яйце
- Олія рослинна
Зрізати з помідорів верхню частину із плодоніжкою і видалити серцевину. Викласти помідори на деко, змащене олією. Посолити, поперчити і в кожний помідор покласти по одному яйцю, не розбиваючи жовток.
Поставити в духовку (приблизно 160 градусів) і запікати доки білок не згорнеться.
Прикрасити зеленню, можна майонезом.
Салаты новинки рецептыКулинарные рецепты. Мясных, фруктовых и экзотических салатов
ТутСтатья о Великом посте. Рецепты постных блюд
Рецепт салат креветки авокадо. Рецепты с авокадо салаты.
Потрясающий тайский рецепт от Юлии Высоцкой http://recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі