Помідори і спагеті під рум'яною сирною скоринкою
- Макаронні вироби (Спагеті) 100 г
- Помідор 4 шт.
- Яйце 2 шт.
- Зелень 0.5 пуч.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
Спагеті поламати навпіл і відварити у великій кількості підсоленої води. Відкинути на дуршлак і дати воді стекти.
Помідори вимити, витерти насухо і зрізати "кришечки". Чайною ложкою витягти серцевину. Зелень вимити і, струсивши краплі води, порубати. Збити яйця з половиною зелені, приправити сіллю і перцем.
Цибулю очистити і нашаткувати кубиками. Тушкувати в розігрітій оливковій олії близько 10 хвилин, безперервно помішуючи. Посипати зеленню, приправити і викласти у змащену олією форму для запікання. Нагріти духовку до 200 градусів.
Спагеті перемішати із зеленим горошком і пармезаном. Нафарширувати помідори й укласти у форму для запікання. Полити помідори яєчною сумішшю. Запікати 25-35 хвилин.
Рецепты выпечки на рождествоУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter