Помідори, фаршировані рисом і баклажанами
- Помідор (великий) 4 шт.
- Баклажан 1 шт.
- Рис (варений) 1 скл.
- Часник 3 зуб.
- Зелень (кріп, петрушка)
- Спеції (сіль, перець чорний мелений)
- Сир (солоний)
У помідорів видалити серцевину, розім’яти виделкою в окремій тарілці.
Серцевину викласти у сковороду, посолити, поперчити і тушкувати на малому вогні до випарювання рідини. Додати відварений заздалегідь рис.
Додати подрібнену зелень і дрібно рубаний часник, перемішати і зняти з вогню.
Баклажан нарізати кубиками й обсмажити в соняшниковій олії до золотистого кольору. Збити блендером в пюре.
Змішати все - начинка готова. Нафарширувати помідори. Посипати зверху солоним сиром.
Поставити в духовку на 7-8 хвилин при температурі 180 градусів.
www.recepti.biz.uaРецепты и советы. Возможность добавить рецепт, оставить отзыв
Осетинские пироги на заказ: салат с морепродуктами рецепт. Как приготовить летний салат.
Маковый торт рецепт от юлии высоцкойИзготовление тортов на заказ. Торты и пирожные на заказ
recepti.biz.ua Украинская национальная кухня скачать
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter