Помідори, фаршировані курячою печінкою
- Помідор цілий - 9 шт
- Печінка куряча - 100-120 г
- Шампіньйони - 150 г
- Цибуля зелена - 5 шт
- Панірувальні сухарі(зі свіжого білого хліба) - 40 г
- Масло вершкове
- Зелень (наприклад: свіжий кріп, фенхель, базилік)
- Спеції (чорний перець, майоран, чабер, коріандр мелений)
- Сіль (за смаком)
Спочатку приготуємо начинку для наших помідорів.
Дрібно нарізаємо зелену цибулю. Розігріваємо олію на сковорідці і підсмажуємо цибулю.
Печериці теж ріжемо дрібно і додаємо до цибулі.
Печінку ріжемо маленькими кусочками і тушкуємо разом з іншими овочами.
Додаємо спеції і сіль.
І хлібні крихти.
Наостанок - свіжу зелень. Протушкувати ще хвилин 10.
Поки начинка охолоджується, обробляємо помідори. Треба зрізати кришечки з плодів і відкласти.
Витягти м´якоть помідора ложкою.
Вистилаємо форму для запікання фольгою або пергаментом, змащуємо маслом.
Заповнюємо помідори начинкою і викладаємо у форму.
Накриваючи кришечками,.
а на кожну кришечку кладемо по шматочку вершкового масла.
Запікати в духовці при температурі 150 градусів, приблизно хвилин 20.
Смачного!.
Як варити уху з голови товстолобикаяк варити уху
Рецепты выпечки на любой вкус: рецепт лаваш на гриле. Поможем выйти замуж в Германию.
ТутРецепты и советы. Кулинарные рецепты
Кулинарные рецепты от Tramontina - французские десерты рецепты. Как приготовить летний салат.
Рецепты Десертов - фруктовые десерты рецепты с фото. Кулинарные рецепты от Tramontina.
ТутИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Рецепты и советы
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter