Помідори, фаршировані баклажанами
762
інгредієнти:
- Помідор 2 шт.
- Баклажан 200 г
- Печериці 2 шт.
- Часник 1 зуб.
- Спеції
З помідорів вийняти серединку. Баклажани обсмажити разом з нутрощами помідорів, у кінці додати подрібнений часник, посолити, поперчити.
Начинити помідори тушкованими овочами.
Зверху на помідор покласти обсмажені з двох сторін печериці, посолити і поперчити їх зверху, побризкати олією і поставити запікатися в розігріту духовку.
Через 20 хвилин можна їсти. Смачно і з картоплею, і з гречкою, і з макаронами, а можна і просто з хлібом.
Рецепты с малиной: рецепты праздничных блюд с фотографиями. Простые рецепты.
Готовим со вкусом: салат черепаха с фото. Картошка В Мультиварке Рецепты.
Рецепт похудения в одной капсуле: салат с морепродуктами рецепт. Готовим со вкусом.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі