Помідори фаршировані
- Свинина 200 г
- Помідори 2 шт.
- Рис 0.5 скл.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Ріпа 0.25 шт.
- Часник 1 зуб.
- Кмин
- Зелень
- Олія рослинна
М'ясо прокручуємо через м'ясорубку.
Цибулю і часник дрібно ріжемо, моркву та ріпу тремо на тертці. На сковороді в олії обсмажуємо цибулю, часник, моркву та ріпу.
Додаємо дрібно нарізану помідорну м'якоть і зелень.
Помідори помити, видалити м'якоть і перевернути, щоб стік сік. Паралельно зварити до готовності 0,5 скл. рису. Коли засмажка буде готова, перекласти її на тарілку.
В цій же сковороді обсмажити фарш.
У глибокій чашці з'єднати готові фарш, частину рису і частину засмажки.
Заповнити помідорні чашечки.
У вогнетривкий неглибокий посуд викласти залишки засмажки.
На неї фаршировані помідори із перетертим сиром. Додати окріп, в якому попередньо розчинити грибний кубик, закрити верхівками від помідорів. Поставити в розігріту до 200 градусів духовку на 25 хвилин.
На тарілку викласти готові фаршировані помідори, обкласти залишками рису, змішаного з кропом і залити овочевою підливою.
recepti.biz Узнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома
ЗдесьКулинарные рецепты. Рецепты и советы
Поможем выйти замуж в Германию: рецепты салатов с креветками с фотографиями. Фотографии салатов.
Готовим со вкусом - рецепты салата из морепродуктов. Рецепты Приготовления.
Салат с кольраби, сельдереем, яблоком и морковью recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter