Помідори фаршировані
- Помідори (свіжі середнього розміру) - 15 шт
- Фарш м´ясний - 300 г
- Рис - 1 скл.
- Сир твердий - 150-200 г
- Спеції (сіль, перець)
- Майонез - 100 г
- Цибулька - 2 шт
1. Відварюємо рис в злегка підсоленій воді.
2. Дрібно нарізаємо лук.
3. Потім обсмажуємо фарш хвилин 10 -15, додаємо цибулю та смажимо ще протягом 5 хвилин.
4. Відварений рис змішуємо з підсмаженим фаршем, солимо, перчимо до смаку. .
5. З помідорів акуратно чайною ложечкою виколупуємо серединку так, щоб залишилися голі стіни, але при цьому помідор не порвався і не тріснув.
6. Потім у порожнисті помідори накладаємо плотненько наш готовий фарш. Зверху складаємо чайну ложечку майонезу і посипаємо тертим сиром.
7. Укладаємо на деко і запікаємо 20 хвилин при 180 градусах.
Смачного!.
Рецепты салатов на любой вкус - салати до нового року. Сборники Клипов (Рок, метал и тд.
Рецепты на праздничный стол: рецепт торта киевский. Вкуснейшие рецепты тут.
Рататуй рецепт французская кухня. Рецепты старой французской кухни.
Рецепты салатов на новый год с фотографиямиРецепты и советы. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Приготовления канапе. Инструменты для приготовления канапе.
Мультиварка Philips: блины с грибами рецепт с фото. Рецепты для мультиварки, вкусно.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter