"Помаранчевий настрій"
- Ребро свиняче 1 кг
- Спеції (сіль, чорний перець)
- Апельсин 2 шт.
- Перець чилі
- Томатна паста 4 ст.л.
- Варення (апельсинове) 1 ст.л.
- Часник 5 зуб.
- Помідор 2 шт.
- Вода 200 мл
Маринад.
Змішати томатну пасту із водою, варенням, сіллю, чорним перцем і чилі.
Із одного апельсина натерти на тертці цедру (додати у маринад).
Вичавити сік (4 ст. л. соку додати у маринад).
Свинячі реберця розрізати на окремі ребра.
Обсмажити на сухій сковороді з усіх боків.
Скласти у маринад.
Залишити хвилин на 30.
Потім викласти реберця у форму для духовки.
Посипати дрібно нарізаним часником і помідорами.
Залити маринадом з-під реберець.
Поставити у холодну духовку, увімкнути на 200°С і запікати 75-90 хвилин.
Готові реберця подавати із зеленим салатом, часточками апельсина, часниковим багетом.
Украинская кухня доставка здесь
Рогалики рецепты с фотоКулинарные рецепты. Готовь вкусно и полезно
Вкусные Рецепты В Мультиварке: салати з ананасом.
Рецепт Индейка Рождество. Индейка рецепт Рождество.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter