Полуничка для ягняти
- Баранина (на кісточці) 6 шт.
- Полуниця 6 шт.
- Спеції (сіль, перець, приправа)
- Оцет (яблучний) 1 ч.л.
- Картопля 2 шт.
- Морква 1 шт.
- Квасоля (молода) 0.5 скл.
- Олія оливкова
- Цибуля зелена
6 великих полуниць подрібнити у блендері, додавши сіль, перець і спеції, чайну ложку яблучного оцту.
Баранину очистити від зайвих жил і плівок. Замаринувати у полуничному маринаді на 2 години.
Картоплю і моркву нарізати, залити водою на час маринування м'яса.
Квасолю розморозити.
Перед укладанням на деко воду з овочів злити і в глибокій чаші перемішати овочі, спеції і столову ложку оливкової олії.
М'ясо викласти на заздалегідь застелену фольгою і пергаментом форму. Поставити на деко, застелене так само.
Викласти на деко овочі та олією, що залишилася, збризнути м'ясо.
Запікати у заздалегідь розігрітій до 180 градусів духовці на звичайному режимі 1 годину.
Уклавши на тарілку м'ясо та овочі, полити їх отриманим у процесі запікання майже прозорим соком і посипати зеленою цибулею.
салаты с перепелиными яйцами рецепты
Очень вкусные кексы - кекс з яблуками рецепт. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Португальська кухня особливостО суши и блюдах японской кухни
сделать йогурт в домашних условиях
Рецепты крема для торта медовик. Рецепт торт медовик форум.
Рецепт торта з чорносливомКулинарные рецепты. Рецепты и советы
Рецепты салатов на любой вкус: салат французский рецепт с фото.
http://recepti.biz.uaИзготовление тортов на заказ
Рецепт: Борщ: украинская кухня.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter