Полента, запечeна з сиром "Горгонзолла" і шпинатом

ДРУГІ СТРАВИ
1040 Полента, запечeна з сиром "Горгонзолла" і шпинатом
Полента, запечeнная з сиром
інгредієнти:
  • Шпинат - 400 г
  • Часник - 2 зуб.
  • Сир м´який ("Горгонзолла") - 140 г

Полента, запечeнная з сиром Перебрати і добре промити шпинат. Потім бланшувати 1 хв у киплячій воді.

  Відкинути на друшляк і дати стекти воді.

Часник очистити й порубати. Сир нарізати дрібними кубиками.

Полента, запечeнная з сиром В оригінальному рецепті було запропоновано взяти кукурудзяну крупу або готову крупу для поленти. Я взяла звичайне кукурудзяне борошно грубого помелу. Ось таке як на фото.

фото Полента, запечeнная з сиром Ось ця вже готова суміш для поленти, з грибами, яка у нас продається.

Полента, запечeнная з сиром У каструльці з товстими стінками (ідеально, звичайно, мати мідну каструлю для поленти) довести до кипіння 500 мл. води, додавши 1 / 2 ч. л. солі і масло. Безперервно розмішуючи, щоб не утворилося грудок, тонкою цівкою засипати кукурудзяне борошно і варити приблизно 10-12 хвилин, безперервно помішуючи дерев´яною ложкою, тому що вона швидко загусне. Зняти з вогню, коли каша начнeт відставати від стінок каструлі.

Полента, запечeнная з сиром Готову кашу злегка остудити, ввести яйце і ретельно перемішати.

Викласти кашу у форму для запіканок або на лист, застелений харчовою плівкою, і добре розрівняти тонким шаром за допомогою кулінарної лопатки.

Полента, запечeнная з сиром Шпинат віджати і крупно порубати. Змішати з часником і половиною сиру. Посолити і поперчити.

Полента, запечeнная з сиром Круглою формочкою вирізати в остиглої Поленті кружечки, не виймаючи формочки. Тобто, у Вас повинні бути кілька однакових форм. Мої формочки діаметром 5 см і висотою теж 5 см.

Полента, запечeнная з сиром Викласти формочки на деко з папером.

Полента, запечeнная з сиром Поверх поленти викласти шпинат і шматочок сиру. Посипати зверху тертим пармезаном.

Полента, запечeнная з сиром Випікати в заздалегідь розігрітій духовці 10-12 хвилин при температурі 180 ° Ц. Дати трохи охолонути кільцям-формам і витягнути обережно.

Рождество рецепт

http://recepti.biz.ua рецепты старой французской кухни

Кулинарные рецепты пошаговыми фотографиями. Кулинарные рецепты с фотографией.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter