Полента з гарбузом
- Гарбуз 300 г
- Полента 0.5 скл.
- Помідор 4 шт.
- Яйце куряче 2 шт.
- Бринза (сир) 100 г
- Спеції
- Сіль
Для початку зварити поленту. У каструлю налити холодну воду, додати сіль і засипати крупу з розрахунку 1:3, на середньому вогні, помішуючи, довести до кипіння і на маленькому вогні варити хвилин 20, постійно помішуючи дерев'яною ложкою. Готову поленту викласти у змочену водою форму, розрівняти і залишити остигати.
Знадобиться тільки половина приготовленої поленти (другу половину можна вмочити в яйце і сухарі і посмажити відмінні грінки до супу, ще можна додавати кубики поленти в овочеві рагу). Поленту порізати однаковими шматочками й покласти в шаховому порядку в змащену олією форму. Приблизно такими ж шматочками нарізати і гарбуз.
Обсмажити на олії з усіх боків.
Укласти шматочки гарбуза між шматочками поленти (не щільно) і залити все збитими яйцями.
З помідорів зняти шкірку, подрібнити і укласти рівним шаром на гарбуз з полентою, зверху все присипати натертою бринзою. Поставити в розігріту духовку хвилин на 20-25.
Корзинка из Песочного теста рецепткорзинка из песочного теста
Салат из брокколи с морковьюВкусный и полезный салат из помидор. Блюдо от диетолога. Узнайте изюминку
Рецепты блюд с ливеромРецепты и советы
Мясные салаты с ананасом рецепты с фотоВНИИ мясной промышленности
recepti.biz.uaСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Продукты для азиатской кухни: как правильно приготовить соус бешамель.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter